Close

Smart watchExistă 54 produse.

Subcategorii

 • Apple Watch

  Accesorii Apple Watch, huse Apple Watch , ecran protector Apple Watch, suport auto Apple Watch, incarcator de masina, cabluri de Apple Watch, boxe Apple Watch, stații de andocare și mai multe gadget-uri pentru Apple Watch

 • Fitbit

  Linia FitBit: Fitbit Ultra, Fitbit Flex, Fitbit Flex 2, Fitbit Force, Fitbit Charge, Fitbit Charge HR, Fitbit Charge 2, Fitbit Surge, Fitbit Aria, Fitbit Blaze, Fitbit Alta, Fitbit Alta HR, Fitbit Ionic, Fitbit Versa, Ace Fitbit

  Trackerul Fitbit a fost un dispozitiv mic și negru care putea fi tăiat discret pe haine și purtat 24/7. Utilizează un accelerometru tridimensional pentru a identifica mișcarea utilizatorului. Tracker măsoară măsurile luate și o combină cu datele utilizatorului pentru a calcula distanța parcursă, caloriile arse, podelele urcate și durata și intensitatea activității. Utilizează un afișaj OLED pentru a afișa această și alte informații, cum ar fi nivelul bateriei. De asemenea, se măsoară calitatea somnului prin urmărirea perioadelor de agitație, de cât durează purtătorul de a adormi și de cât timp dorm.

  O stație de bază fără fir este inclusă pentru a primi date de la Tracker și a le încărca bateria. Atunci când este conectat la un computer, stația de bază va încărca date pe site-ul Fitbit, unde sunt disponibile câteva caracteristici: vizionarea unei prezentări generale a activității fizice, setarea și urmărirea obiectivelor, păstrarea jurnalelor de produse alimentare și activități și interacțiunea cu prietenii. Utilizarea site-ului este gratuită.

  Fitbit Classic a urmărit doar pașii făcuți, distanța parcursă, caloriile arse, intensitatea activității și somnul.

  La TechCrunch50 în timpul sesiunii „Mobile“, pe 09 septembrie 2008, [3] Fitbit a primit reacții pozitive în panoul său de la experți, cum ar fi Rafe Needleman, Tim O'Reilly, și Evan Williams, care a citat de purtare, preț, și lipsa de abonament taxele.

 • Xiaomi
  xiaomi
 • Jawbone
 • Alte mărci

  Alte mărci

per pagină
Showing 1 - 18 of 54 items
Showing 1 - 18 of 54 items
Close