Close

IMax B6mini Balanța profesională Incarcator / Descarcator

NK094

Nou


4 Articole in stoc in depozitul nostru.

175,00 Lei incl. TVA

Descărcați

Mai multe informatii

IMax B6mini Balanța profesională Încărcător / Descărcător

Modelul SKYRC B6 mini este versiunea mică și modernizată pentru bine-cunoscutul IMAX B6. În comparație cu modelul B6, acesta are caracteristici și funcții noi cu dimensiunea super compactă. Dimensiune mai mică, putere mai mare. Comparativ cu B6, puterea și curentul de încărcare sunt cu 20% mai mari. Utilizatorii pot conecta B6 mini la PC pentru controlul PC-ului și actualizarea firmware-ului. Mai mult, utilizatorii pot folosi, de asemenea, ca metru pentru baterii cu litiu și pentru rezistență internă la baterie.

SKYRC B6 mini este o stație de încărcare / descărcare cu micro-procesor de înaltă performanță, cu gestionare a bateriilor potrivită pentru utilizarea cu toate tipurile de baterii actuale, cu egalizator integrat pentru litiu-polimer (LiPo), litiu-ferum (LiFe) și litiu -Ion (LiIon); Încărcare maximă de 6A și încărcare maximă de 60W.

Caracteristici speciale:

SKYRC B6 mini folosește un balancer individual de celulă-tensiune. Nu este necesar să conectați un balancer extern pentru încărcarea balanței.

Încărcătorul poate stoca până la 10 profile diferite de încărcare / descărcare pentru confortul dvs. Utilizatorii pot apela aceste date în orice moment fără setări speciale ale programului.

Utilizatorul poate verifica cu acest încărcător tensiunea totală a bateriei, cea mai înaltă tensiune, cea mai mică tensiune și tensiunea fiecărei celule.

Utilizatorul poate verifica rezistența totală a bateriei, cea mai mare rezistență, rezistența minimă și rezistența fiecărei celule.

Limita curentului de încărcare automată

Capacitatea limită

Temperatura

Timp de prelucrare

* Siguranța maximă face ca încărcătorul să fie mai sigur decât B6

Încărcătorul permite utilizatorului să stabilească tensiunea de capăt de încărcare / descărcare.

  • Recenzii (0)
  • Fii primul care scrie o recenzie !

    Alți clienți au cumpărat de asemenea

    30 produse similare

    Close