lcp
  • Nou
  • Stoc epuizat

Puzzle magnetic tip carte imbraca papusa 51 de piese

51,99 lei
43,69 lei (Preț fără TVA)
Cu TVA
: Oem
: IK378
Stoc epuizat

Puzzle magnetic tip carte imbraca papusa 51 de piese

Imaginatia unui copil este cu siguranta extrem de luxurianta!

Cu toate acestea, uneori poate avea nevoie de ceva stimulare pentru a-si desfasura complet aripile! In acest scop, va fi perfect un puzzle magnetic, care va stimula creativitatea copilului mic si o va dezlantui incredibil!

O caracteristica importanta a unei jucarii de succes este ca ar trebui sa atraga atentia copilului mic!

Acest puzzle nu va avea probleme cu asta si totul se datoreaza culorilor foarte vii si frumoase care confera jucariei un farmec unic! Regulile de utilizare a jucăriei sunt extrem de simple!

Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi pachetul astfel incat tabla sa infatiseze o fata si sa adaugi la ea magnetii cu haine la alegere!

Acest lucru va va permite sa creati scene foarte diverse si unice! Singura limitare poate fi imaginatia copilului tau, iar aceasta se va dezvolta cu siguranta in cel mai scurt timp atunci cand copilul tau o va folosi!

Lasati copilul sa devina stilist! Puzzle-urile magnetice descriu multe haine, coafuri si pantofi diferite! Scopul jocului este sa imbraci fata situată pe tabla magnetica! Iar cand micuta stilistă nu va putea sa vina singura cu nicio tinuta, cardurile incluse cu modele pregatite vor veni in ajutor! Putina inspiratie va veni cu siguranta la indemană la inceput!

Jucaria va oferi multe ore placute, inclusiv jocul comun al intregii familii, influentand minunat formarea pozitiva a relatiilor de familie.

Crearea unei varietatii de coafuri placute pentru ochi va influenta minunat simțul estetic al copilului, precum si il va invata sa aleaga singur hainele!

Fara indoiala ca ii va incuraja si se imbrace singuri! Jucaria, in ciuda faptului ca este cu adevarat simpla, ofera multa valoare educativa. In primul rand, va dezvolta imaginatia si creativitatea copilului mic, iar aranjarea corecta a modelelor poate fi o provocare, care va afecta pozitiv precizia degetelor si mainilor sale.

Crearea imaginilor va fi un mare stimul pentru povestire, sprijinind dezvoltarea vorbirii copilului. Materialele folosite va vor asigura ca nu trebuie sa va faceti griji ca produsul se va deteriora!

Conținutul setului:

  • Cutie cu tabla magnetica
  • 6 carduri (12 modele de aranjat)
  • 51puzzle-uri

Specificatii:

  • Material: carton
  • Inaltimea fetei pe tabla magnetica: 12cm
  • Dimensiuni pachet: 26,5 cm x 19 cm x 3,5 cm
IK378

Fisa tehnica

Platforma țintă
Jucarii iinterior
Jucării educative
Compoziţii
Hartie - Carton
Protecție
Toate laturile și suprafețele
Caracteristicile de culoare
Multicolor

 Recenzii(0)


Nu sunt recenzii pentru acest produs.

Alte produse in aceeasi categorie:

Contacteaza-ne