lcp
  • Új

Duracell multifunkcionális LED kemping zseblámpa 600lm

123,90 lei
104,12 lei (Preț fără TVA)
Adóval együtt
: Duracell
: BLR049
: 3 Termék

logo
EasyBox
Livrare la easybox
13.49 LEI
logo
Sameday Courier
Sameday 24H Livrare la domiciliu
15.49 LEI
logo
Ridicare personala din magazin
(Milnik)
Nincs további költség.

Duracell multifunkcionális LED kemping zseblámpa 600lm

Üdvözöljük a Duracell 600Lm zseblámpa világában – a legjobb minőségű világítóeszköz, amely megfelel a legigényesebb kihívásoknak is.

A tartós műanyagból készült ház biztosítja a megbízhatóságot és a tartósságot, lehetővé téve, hogy ezt a lámpát minden körülmények között használja.

A zseblampa előlapján egy pontosan elhelyezett be-/kikapcsoló gomb található, amely intuitív és kényelmes vezérlést kínál a zseblámpa számára.

A rendkívül erős és hihetetlenül erős világítással, amely kétféleképpen – 360°-ban vagy 180°-ban – állítható, könnyedén megvilágíthatja a teljes környezetet, vagy egy bizonyos területre fókuszálhatja a fénysugarat.

Az erőteljes, 600 lumenes fénysugár akár 12 méteres világítási tartomány elérését teszi lehetővé, garantálva a tiszta láthatóságot még a legsötétebb helyeken is.

Az IPX4 vízállósága miatt ez a lámpa ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, így még esőben vagy hóban is gond nélkül használhatja.

Ezenkívül a Duracell 600LM fényszórót a tartósságra tervezték - ennek köszönhetően ellenáll az 1 méteres magasságból történő leejtésnek.

Hihetetlen teljesítménye hosszú ideig elkísér, köszönhetően a világítási módtól függően 4-50 órás folyamatos munkaidőnek.

A zseblámpa 5 világítási móddal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a fényerő igény szerinti beállítását: 360° és 180° a széles világításhoz, Eco mód az energiatakarékossághoz, Éjszakai mód a finom megvilágításhoz és SOS mód, amely vészhelyzetben használható helyzetekben.

A Duracell 600LM zseblámpa egy kompakt készülék, melynek mérete 18,2 x 7,5 cm, súlya (elemekkel együtt) 280 g, így rendkívül praktikus és könnyen szállítható.

Igényeitől függetlenül ez a zseblámpa megbízható partner, ha bármilyen helyzetben felfedezi a környéket.

Műszaki adatok:

  • Világítási teljesítmény 600 lumen (360° vagy 180°)
  • munkaidő akár 50 óra
  • tartós műanyagból készült
  • védettségi fokozat (IPX4)
  • 5 üzemmód
  • Tápellátás: 3x AA / R6.
BLR049
3 Termék

Adatlap

- Kategória
Kempingezés és túrázás
- Anyaga
Műanyag
- Szín
Fekete

 Reviews(0)


There are no reviews for this product yet.

Ez még talán érdekelhet

Hasonló termékek ugyanazon kategóriában