lcp
  • Kiárusítás!
  • Új

Multifunkcionális hátizsák csecsemőknek, nyújtható ággyal, unisex modell

110,00 lei
92,44 lei (Preț fără TVA)
Adóval együtt
: Oem
: TZ265
: 2 Termék
Utolsó tételek a raktáron

logo
Sameday Courier
Sameday 24H Livrare la domiciliu
15.49 LEI
logo
EasyBox
Livrare la easybox
13.49 LEI
logo
Ridicare personala din magazin
(Milnik)
Nincs további költség.

Multifunkcionális hátizsák csecsemőknek, nyújtható ággyal, unisex modell, szürke, 305x205x405 mm

A gyermeknevelés számos kihívással jár, és gyakran előfordul, hogy elhanyagolja önmagát vagy igényeit, hogy a legjobbat nyújthassa a kicsinek. A dolgok nem így kellene, nem gondolod? Hányszor akart sétálni a gyermekével, de ő megállította a pihenőidőig rendelkezésre álló rövid időt? Vagy hányszor találkozott a pelenka cseréjének akadályával a nem megfelelő és kényelmetlen helyeken? Ne felejtsük el, hogy a tejet fel kell melegíteni, és az etetés ideje közeledik. És a lista folytatódik. Emlékeznie kell arra, hogy lelkiállapotunk mindig tükröződik gyermekeink mentális és fizikai jólétében, tehát milyen lenne egy kicsit ebben az irányban cselekedni?

Ezt a hátizsákot kínáljuk Önnek, modern és vonzó kialakítással, kifejezetten új szülők számára, azzal a gondolattal, hogy a lehető legtöbb előnyt kínálja Önnek egy helyen:
A fő rekesz nagyon tágas, jobb szervezést biztosít az 5 belső zseb segítségével, amelyek közül az egyik vízálló, cipzárral (nedves ruhák tárolására stb.);
Az elülső rekesz 3 hőszigetelt zsebbel rendelkezik, hogy tovább tartsa a tejesüvegeket a kezdeti hőmérsékleten;
Oldalsó rekeszek, az egyik a csomag nedves törlőkendővel, a másik pedig a palackja (és hidratálnia kell, nem?);
Rekesz nyújtható ággyal, a hátizsák mögött, 2 rúddal az élek merevítéséhez;
BÓNUSZ! Kínálunk mosható szivacsmatracot is, egyik oldalán vízálló ruházattal, amely alkalmas a kiságyhoz vagy a baba pelenkájának cseréjéhez;
A hátizsák a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a kényelmes és hosszú használatot. A külső részén található Oxfort poliészter szövet vízállóságáról, szennyeződésállóságáról és karcolásairól ismert. A pántok szivaccsal vannak ellátva a kényelmes viselet érdekében, valamint a hátizsák hátsó része, amely az ergonomikusan elhelyezett szivacsok révén jó légáramlást tesz lehetővé.
A nyújtható ágy felszerelése néhány egyszerű lépésben történik: bontsa ki, húzza ki az ágyat, majd rögzítse az oldalsó rudakat. A szétszereléshez húzza a rudak közepét ellentétes irányba, azok mentén, hogy kettévágja őket, majd hajtsa őket X alakban, egyúttal gyűjtse össze a kiságyat, hogy az eredeti formájában cipzározható legyen.

  • A hátizsák mérete: 40,5 x 30,5 x 20,5 cm
TZ265
2 Termék

Adatlap

Célplatformja
Higiénia és egészség
Készítmények
Pamut
Védelem
Minden oldal és felület
Színjellemzők
Kék

 Reviews(0)


There are no reviews for this product yet.

Hasonló termékek ugyanazon kategóriában