lcp
  • Új

Duracell LED zseblámpa 150lm

85,90 lei
72,18 lei (Preț fără TVA)
Adóval együtt
: Duracell
: BLR056
: 1 Termék
Utolsó tételek a raktáron

logo
Sameday Courier
Sameday 24H Livrare la domiciliu
15.49 LEI
logo
EasyBox
Livrare la easybox
13.49 LEI
logo
Ridicare personala din magazin
(Milnik)
Nincs további költség.

Duracell LED zseblámpa 150lm

Zoom 150Lm Duracell alumínium zseblámpa – sokoldalú és megbízható zseblámpa, amely minden helyzetben megfelel az elvárásoknak.

Tartós, űrrepülőgép-minőségű alumíniumból készült burkolata nem csak a kivételes tartósságot, hanem a könnyedséget is garantálja, így a zseblámpa ideális mindennapi viseletre és használatra.

A hátsó ház alján található kényelmes be-/kikapcsoló gomb egyszerű és gyors vezérlést tesz lehetővé a zseblámpa vezérlésében. A 150 lumenes teljesítményű, erőteljes fénysugár akár 50 méteres világítási tartomány elérését teszi lehetővé, ami még nagyobb távolságra is tiszta láthatóságot biztosít.

A zoom funkció egy további előnye ennek a zseblámpának, amely lehetővé teszi a fényáram beállítását - a fókuszálttól az intenzívtől a szórtig, ami lehetővé teszi a világítás beállítását a különböző helyzetekhez. Ezenkívül az IPX4 vízállóságának köszönhetően ez a zseblámpa ellenáll az extrém időjárási viszonyoknak, így esőben vagy hóban is használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a működése miatt.

A Zoom 150Lm Duracell alumínium zseblámpa tartóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a zseblámpa könnyű rögzítését a szíjra, így használat közben szabad kezet kaphat. 1 méteres magasságból való leejtési ellenállása biztos lehet benne, hogy a zseblámpa ellenáll a véletlen baleseteknek, így megbízható eszköz a szabadtéri tevékenységek során.

Ennek a zseblámpának a folyamatos működési ideje lenyűgöző, 2 és 12 óra között mozog, így kellően hosszú ideig megbízható fényáramot kap, és a különböző világítási módok (Normál - Fókuszált, Eco, Impulzus) lehetővé teszik állítsa be a fényerőt az Ön igényei szerint.

A 13 x 2 cm-es kompakt mérete és a 75 g-os elemekkel ellátott készülék kis súlya rendkívül praktikussá és könnyen hordozhatóvá teszi ezt a zseblámpát. Bármi is legyen az Ön igényei, a 150 lm-es Duracell Zoom alumínium zseblámpa megbízható társ minden helyzetben, erős és hatékony fényt biztosít zordabb körülmények között is.

Műszaki adatok:

  • világítási teljesítmény 150 lumen
  • munkaidő akár 12 óra
  • tartós alumíniumból készült
  • védettségi fokozat (IPX4)
  • zoom funkció, hatótáv akár 50 m
  • 3 üzemmód
  • Tápellátás: 2x AAA / R03
BLR056
1 Termék

Adatlap

Típus
LED
Célplatformja
Zseblámpák
Színjellemzők
Fekete
Lumen
150

 Reviews(0)


There are no reviews for this product yet.

Hasonló termékek ugyanazon kategóriában