Close

Detalii Livrare

Indiferent de produsele pe care le-ai comandat de la noi, vei beneficia de un serviciu de livrare . Ne dorim să livrăm produsele cât mai rapid pentru a te bucura de acestea.

Modalitatea și condiţiile de livrare diferă in funcţie de valoarea totală a comenzii, de locaţia unde se face livrarea și greutatea coletului.

Durata de livrare

Termenul estimat de livrare este de 1-2 zile lucătoare de la confirmarea comenzii, pentru toate produsele care sunt in stoc.
Pentru produsele care apar ca Pre-Comandă , termenul de livrare poate varia de la 4 la 14 zile lucrătoare.

Procesarea comenziilor

Procesarea si pregătirea coletelor poate varia in funcţie de numărul de comenzi din ziua respectivă. Comenziile primit până la ora 14:00 vor fi procesate si expediate în aceeași zi. După ora 14:00 vor fi expediate următoare zi.

Cum pot afla unde este coletul meu?

Poţi folosi AWB-ul primit in e-mail-ul de confirmare al comenzii tale, online, pentru a verifica statusul livrării direct pe site-ul partenerului de curierat.

Am primit primul colet din comandă. Ce se intâmplă cu restul?

Produsele tale sunt livrate in colete individuale. Dacă ai o comandă pentru mai multe produse, există posibilitatea ca acestea să fie expediate cu un alt AWB. kg max / colet 30kg


Close