- Nou
- Stoc epuizat
Baterie Panasonic 18650 NCR18650BD 10A 3.7V 3200mAh
Detalii:
Atenție!!!
Foarte util,rapid.Recomand.
Acumulatorii par ok, calitativi, nu scrie nicăieri pe ei ca sunt Panasonic , dar inteleg ca asa e acest model. Eu ii folosesc pt o lanterna de 20 w/ 5 v si se comporta foarte bine , nu se descarca aproape deloc dupa o folosinta cu intreruperi pe parcursul unei nopti de pescuit . Folosesc doar unul , mai am unul de rezerva . Nu știu la ce capacitate ajunge dupa incarcare, fiindca incarc cu cablul de la lanterna, dar se incarca destul de greu asa , peste 4 h. Comparativ cu alt acumulator pe care l-am avut pe altceva in trecut, acestea par mult mai bine fabricate.
Nu sunt baterii de 3,7v/3200mah. ci de 2980mah (India) Raspuns Admin: Va rog sa verificati anunt capacitate minima si capacitate tipica , Panasonic garanteaza o capacitate de minim 2980mah si capacitatea nominala/tipica este de 3200/3180mah mai exact .
Aș fi preferat că în promovarea produsului să fie specificate valorile reale sau măcar cele furnizate de producător. Pe acumulator este inscripționată valoarea de 2980 mA și nu cea de 3200 mA, care apare pe site Raspuns: Atentie, este mentionat si in anunt doar trebuie verificat Capacitate tipică: 3200mAh Capacitate minimă: 3030mAh
Contacteaza-ne