lcp

Set 112 cartonase educationale cu cititor audio, alimentare USB limba engleza

35,99 lei
30,24 lei (Preț fără TVA)
Cu TVA
: Oem
: IK324
: 2 Articole
Ultimele produse in stoc

logo
Sameday Courier
Sameday 24H Livrare la domiciliu
15.49 LEI
logo
EasyBox
Livrare la easybox
13.49 LEI
logo
Ridicare personala din magazin
(Milnik)
Niciun cost suplimentar

Set 112 cartonase educationale cu cititor audio, alimentare USB limba engleza

Invata engleza intr-un mod simplu si rapid! Pentru a incuraja jocul si invatarea, produsul a fost conceput pentru a atrage atentia fiecarui copil mic. Desenele frumoase si culorile placute va vor incuraja fara indoiala sa utilizati dispozitivul!

Fiecare carte din set are doua cuvinte incorporate, cate unul pentru fiecare parte si un desen adecvat care va permite sa intelegeti semnificatia lor. Acest lucru stimuleaza atat vederea cat si auzul copilului, datorita carora cu siguranta se va adapta celui mai eficient mod de invatare pentru fiecare copil mic.

Cartile sunt impartite in patru culori diferite, care corespund diferitelor categorii: Culoare galbena - alimente, legume si fructe; culoare violet - membri ai familiei, culori, profesii, haine, natura; culoarea verde - animale; Albastru - vehicule, articole. Acest lucru va va permite sa grupati cunostintele dobandite sau sa impartiti invatarea in diferite etape pe baza culorilor.

Functionarea cititorului de carduri educationale este foarte simpla - doar porniti dispozitivul si introduceti unul dintre cele 112 carduri disponibile in locurile corespunzatoare. Cititorul va citi apoi cuvantul de pe el - acest lucru va va permite sa invatati pronuntia corecta a acestuia. Butoanele din partea de jos a dispozitivului permit o operare convenabila si intuitiva. Butonul din partea dreapta este folosit pentru a selecta nivelul volumului, iar butonul din partea stanga va va permite sa redati inregistrarea de pe cardul introdus in prezent. Copiii pot repeta un cuvant cu voce tare, iar daca au dificultati in a pronunta un cuvant nou, apasand butonul din stanga, pot auzi cu usurinta din nou pronuntia corecta.

Bateria incorporata de 300 mAh este responsabila pentru alimentarea cititorului audio. Ofera un timp de functionare satisfacator de aproximativ 5 ore cu un timp de incarcare relativ scurt de mai putin de 80 de minute. Acest lucru va permite distractie lunga combinata cu invatare si repetari zilnice pentru a consolida materialul deja invatat.

Continut kit:

  • Cititor
  • 112 cartonase educationale cu doua fete impartite in patru culori cu diferite categorii
  • Cablu USB

IK324
2 Articole

Fisa tehnica

Platforma țintă
Jucării educative
Compoziţii
Hartie - Carton
Plastic
Caracteristici
USB Charger
Protecție
Toate laturile și suprafețele
Caracteristicile de culoare
Multicolor

 Recenzii(0)


Nu sunt recenzii pentru acest produs.

Cross Sell Products

Alte produse in aceeasi categorie:

Contacteaza-ne