lcp
  • Nou
  • Stoc epuizat

Set 75 de blocuri magnetice luminate Stem

94,99 lei
79,82 lei (Preț fără TVA)
Cu TVA
: Oem
: IK462
Stoc epuizat

Set 75 de blocuri magnetice luminate Stem

Cuburile Stem magnetice de construit, luminate, cu 75 de piese sunt un set de jucarii inovatoare si educative concepute pentru a dezvolta abilitatile STEM( stiinta, technologie inginerie si matematica ) la copii.

Aceste cuburi sunt echipate cu magneti puternici care permit copiilor sa le conecteze si sa le construiasca in diferite forme si structuri.

Fiecare cub STEM magnetic este dotat cu un sistem de iluminare led incorporat, care ofera un efect vizual captivant si incantator.

Aceasta adauga un element de distractie suplimentar in timpul constructiei si permite copiilor sa-si vada creatiile luminate.

Setul de 75 de piese vine in diferite forme si dimensiuni, inclusiv cuburi , dreptunghiuri,triunghiuri si alte forme geometrice. Aceasta varietate de piese permite copiilor sa creeze o multitudine de structuri de la cladiri simple pana la structuri mai complexe si chiar modele tridimensionale.

Sunt excelente pentru a dezvolta abilitatile cognitive si motorii fineale copiilor. Construirea cu aceste cuburi ii ajuta pe copii sa invete despre conceptele de baza ale fizicii si geometriei precum si despre relatia dintre forma si structura.

Incurajeaza creativitatea si imaginatia copiilor. Ei pot experimenta si inova construind propriile lor creatii si descoperind moduri noi si interesante de a utiliza cuburile.

Este important de mentionat ca aceste cuburi magnetice sunt concepute sa fie sigure pentru copii. Magnetii sunt incorporati in mod sigur in interiorul pieselor astfel incat copii sa nu aiba acces direct la acestia.

Cuburile STEM magnetice de construit, luminate,din 75 de piese sunt o jucarie distractiva si educativa care incurajeaza dezvoltarea abilitatilor STEM, creativitatea si imaginatia copiilor.

Aceasta ofera o modalitate interactiva si captivanta de a invata si de a explora conceptele stiintifice si matematice prin constructie si joc.

Date technice: 

  • Dimensiuni ambalaj: 31 x 8  x 25 cm
  • 62 x blocuri
  • 4 x bile
  • 4 x bile stralucitoare
  • 5 x elemente luminoase alimentate cu baterie (este inclusa)
  • 20 x autocolante
  • Blocul cel mai mic: 4,5 x 4,5 x 0,6 cm
  • Blocul cel mai mare: 3,8 x 15 cm

Atentie!!!

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

IK462

Fisa tehnica

Platforma țintă
Jucării educative
Protecție
Toate laturile și suprafețele
Caracteristicile de culoare
Multicolor

 Recenzii(0)


Nu sunt recenzii pentru acest produs.

Alte produse in aceeasi categorie:

Contacteaza-ne